Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση Οίνων


MERLOT 100% 2008: Ένα γοητευτικό κρασί με μακρύ, αρωματικό τελείωμα. Το χρώμα του είναι πορφυρό κόκκινο με διακριτική αίσθηση δρυός από την ωρίμανση του σε γαλλικά βαρέλια. Έχει απαλή γεύση δαμάσκηνου και ένα πλούσιο μπουκέτο βανίλιας και καπνού.

Έχει 13,5% αλκοόλ, και σερβίρεται στους 18 ˚ C.

Συνοδεύεται καλύτερα με: ροσμπίφ, κόκκινες σάλτσες, ζυμαρικά, ψημένα κρέατα, αρνί, μπάρμπεκιου, οποιοδήποτε φαγητό κατσαρόλας με κρέας, μαύρη σοκολάτα, sous με παγωτό.

* Προτείνουμε αργή διαδικασία μετάγγισης σε μεγάλο ποτήρι ή κρυστάλλινη καράφα λίγα λεπτά πριν από το σερβίρισμα του οίνου.


CABERNET 100% 2008: Ένα λαμπερό κρασί, με έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα και ρουμπινί αποχρώσεις. Πρόγευση φραγκοστάφυλου, βατόμουρου, δαμάσκηνου. Πικάντικα αρώματα βανίλιας και καπνού από τα γαλλικά δρύινα βαρέλια γεμίζουν το στόμα. Ένα "στρογγυλό" κρασί με "χαρακτήρα" και πλούσιες ισορροπημένες τανίνες.

Έχει 13,5% αλκοόλ, και σερβίρεται στους 18 ˚ C. 

Συνοδεύεται καλύτερα με: ορτύκια, φασιανό, αρνί κατσαρόλας, κρεατόπιτες, παστράμι, ψητή μπριζόλα, παϊδάκια, saignant φιλέτα κρέατος, κρέας πάπιας και χήνας, Chateaubriand, πατατοκεφτέδες με σάλτσα ελαφιού και ψητό αρνί, καπνιστό κρέας, ψητό χοιρινό, πουλερικά, ελαφριές σάλτσες, ώριμα σκληρά τυριά, πίτσα, σοκολάτα.

* Το Cabernet, είναι το κλασικό κρασί για σερβίρισμα με κόκκινο κρέας.


MERLOT 50% - CABERNET 50% 2008: Μία υπέροχη μείξη των ποικιλιών Merlot & Cabernet στο ποτήρι σας!

Τα κόκκινα κρασιά ASLANIS, ωριμάζουν για 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Επίσης, «ξεκουράζονται» στη φιάλη για διάστημα 3-4 μηνών πριν τη διανομή τους.
Μπορούν να παραμείνουν στη φιάλη για μία προτεινόμενη περίοδο 3 έως 5 ετών.

SILVER LABEL 2008: Ένα ζωντανό κόκκινο κρασί πολύ καλής ποιότητας, φτιαγμένο από τις ποικιλλίες Merlot 50% & Cabernet και 50%, αλλά σε μια πιο προσιτή τιμή λόγω της δεύτερης διαδικασίας απόσταξης των σταφυλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου